Foto bestellingen

Elk project is beschikbaar via een bestel module. Hiermee is het mogelijk om prints, vergrotingen, T-Shirts, mokken, foto geplakt of geprint op verschillende ondergronden te bestellen.

Heeft u nog geen link met wachtwoord gekregen stuur dan even een berichtje naar ons toe met de vermelding van het project, klik hier voor het formulier. Projecten in opdracht zijn niet beschikbaar voor derden, zonder de toestemming van de opdrachtgever.

Onze bestellingen worden verwerkt via Oypo en de foto’s worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren!

Naast de vergrotingen zijn canvasprints erg populair. De Oypo canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit, opgespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Door de speciale inkt is het doek watervast. U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld op de rand valt: in de winkelwagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw bestand past (fouten omdat u een verkeerd formaat kiest zijn dus uitgesloten), en door onze speciale bewerking valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg.